EXCLUSIV: Ciolacu, desființat de Geoană în sondajul intern al PSD! Veste și mai proastă pentru premier: omul NATO va și candida!

Coechipierii din noua struțo-cămilă politică a țării, ”Partidul Neo-Comunist Liberal Român”, sunt atinși din ce în ce mai adânc de o betegeală care pare să devină cronică.
Dacă în PNL susținerea unor exponenți ai partidului față de Nicolae Ciucă își pierde din consistență cu fiecare zi care trece, iar sondajele îi clasează pe liberali constant pe un trend descendent, în PSD perspectiva scrutinului multiplu din 2024 este sumbră.
Conform unui sondaj ai cărui respondenți sunt doar membri ai PSD, dacă alegerile ar fi mâine, 70% dintre activiștii social-democraților l-ar vota ca președinte al României, la opțiunea ”Mircea Geoană versus Marcel Ciolacu”, pe secretarul general adjunct al NATO!
Ceea ce spune mult despre încrederea activiștilor PSD în potențialul șefului Ciolacu și, implicit, modifică radical strategia PSD pentru toate fazele scrutinului din 2024, având în vedere, pe de o parte, că formațiunea tânjește după un președinte de țară din sânul propriu, deziderat pentru care ar trebui să trudească viitorii aleși locali din iunie, iar, pe de alta, că intenția aparatului propriu de a-l susține în masă pe Geoană la prezidențiale influențează semnificativ percepția nehotărâților, apoliticilor și simpatizanților, în defavoarea PSD, desigur.
Dar, să-i lăsăm pe devărații analiști să dezbată…
Până una, alta, merită știut că Mircea Geoană chiar va candida.