Cele mai frumoase alegeri din istoria Craiovei: trei doamne pentru primărie, fiecare cu șansa ei!

Emilia Neagu, facebook
Elena Oancea, drept.ucv.ro

Cel puțin trei candidate la mandatul de primar al Craiovei se vor afla pe listele electorale la alegerile locale din acest an.
Actualul edil-șef, Lia Olguța Vasilescu, PSD, își va reprezenta partidul încă o tură, dat fiind că perioada până la scrutin a fost subit scurtată cu trei luni, astfel încât social-democrații nu mai au timp să-și ducă la capăt strategia angajată anul trecut, conform căreia Vasilescu nu ar mai fi fost candidatul PSD la Primăria Craiova.
USR a anunțat deja că va pretinde fotoliul cel mai înalt din Centrul Multifuncțional, unde ființează administrația Băniei, cu Emilia Neagu, antreprenor și activist civic.
Sursele nouapresa.ro spun că și Forța Dreptei, partidul lui Ludovic Orban, va desemna drept competitor o doamnă, în persoana Elenei Oancea, doctor al Facultății de Drept a Universității din Craiova.

Cum gospodărirea orașului, sub patronajul PSD-Manda-Vasilescu, a ajuns la cel mai jos nivel din ultimii 12 ani, iar contracandidatele Olguței Vasilescu sunt – pentru cine nu le cunoaște – personaje de înaltă ținută morală și profesională, vom avea clar o bătălie pe cinste!
Numai că reprezentantele genului frumos nu vor avea de luptat doar între ele: trei crai vânează și ei primăria…
Despre ei, mai târziu, ca să nu stricăm farmecul Mărțișorului…