Tudorel Ciurea, acuzat de ”operații” de trafic de influență și presiuni asupra medicilor

Încurcate sunt căile prin Spitalul Clinic Județean Craiova, mai ales că acestea sunt încă străbătute de profesorul Tudorel Ciurea. (foto, sursa: puterea.ro)
Potrivit unor informații publicate de ziarul PUTEREA în ediția de marți, se pare că în unitate este în plină desfășurare un conflict de proporții, în care profesorul Tudorel Ciurea este acuzat de trafic de influență și de presiuni asupra personalului medical.
PUTEREA notează că scânteia scandalului ar consta într-o solicitare a profesorului, de a reveni pe postul deținut în SCJU, nesatisfăcută de managerul spitalului, Eugen Georgescu.
Asta după ce Tudorel Ciurea fusese scos din evidențe tot la… propria cerere!
Refuzul șefului SCJU de a-i permite reîncadrarea l-ar fi determinat pe nehotărât să pună presiune pe medicii din cadrul Universității de Medicină și Farmacie, pentru a semna un document prin care să ceară demiterea managerului, mai dezvăluie PUTEREA.
Acțiunea ar fi atins nivelul maxim în seara zilei de 13 noiembrie 2023, când profesorul Ciurea a început să contacteze medicii pentru a le solicita să-și exprime o „dorință impusă,” anume demiterea managerului începând de marți, 14 noiembrie 2023, mai scrie sursa citată.