Toamna transferurilor în PSD. Cum se pregătește mutarea Olguței Vasilescu

Mișcări de personal în organizațiile PSD, în perspectiva transferurilor pe care neo-comuniștii doljeni intenționează să le execute, date fiind, în principal, necesitatea susținerii apropiatelor bătălii electorale și situația incertă a actualului președinte PSD Dolj, Claudiu Manda, judecat pentru presupuse infracțiuni (termen – 3 noiembrie).
Astfel, săptămâna trecută, la alegerile municipale PSD și Tineret, oameni importanți din partid nu au mai candidat, urmând a fi dislocați spre echipa PSD Craiova, care va fi aleasă sâmbătă, pe 8 octombrie.
Scenariul cel mai probabil: Olguța Vasilescu va candida din nou, alături de alți viitori membri ai biroului municipal, dar asta numai pentru a-i ține în priză pe nenumărații – din ce în ce mai mulți – răzvrătiți care vor funcții. Sau ar putea să nici nu mai candideze, dar nu cred în varianta asta. După care, la conferința județeană a social-democraților, primărița roșie să fie propusă șef al PSD Dolj, în locul lui Manda, oamenii validați mâine în pozițiile-cheie urmând să conducă PSD Craiova.
Cât despre validarea Olguței Vasilescu la județ, în cazul în care va candida, lucrurile par să fie în mare măsură rezolvate, mai ales după propaganda lui Marcel Ciolacu, de la deschiderea cafenelei PSD de 6 milioane de euro – Centrul Internațional ”Constantin Brâncuși” (despre care vom vorbi).
Revenim