Olguțienii (TM) sar la gâtul lui Becheru, după ce stăpâna le-a fost introdusă într-o cauză penală conexă ”Fațadei”

Jale mare în țestele olguțienilor (TM): Vasilescu Olguța Lia a fost introdusă într-o cauză penală conexă dosarului ”Fațada” – speța pentru sesizarea CCR în scopul soluționării excepției de neconstituționalitate a unui articol din Codul de Procedură Penală, care le-ar permite rapid judecătorilor să mușamalizeze comiterea infracțiunilor.
Reamintim că, în vara anului trecut, magistrații bucureșteni au dispus repunerea pe rol a dosarului ”Fațada” – în care Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a fost acuzată de săvârșirea mai multor infracțiuni -, după ce Petru Becheru a depus plângere împotriva ordonanței prin care DNA clasase cauza. 
După nenumărate amânări, cauzate, în special, de reticența judecătorilor în a căuta dreptatea – motiv pentru care Curtea de Apel București a și casat o decizie a Tribunalului București, iar un magistrat a fost recuzat -, instanța a dispus, pe 26 septembrie 2022, ”introducerea în cauză a intimaților” – mai mulți funcționari, patronii firmelor de construcții implicate în afacerea ”Fațada” și, desigur, stăpâna Olguța Vasilescu.
Așa că, în spiritul impus de matroană, ”pesedeii” au reluat atacurile la adresa lui Becheru – amenințat cu moartea la un moment dat -, acuzându-l, într-o lucrare (foto) de tot râsul elevilor de-a III-a, de adoptarea unei ”maniere de adresare extrem de vulgară”, calomnie etc. Intenția în sine a lăudătorilor Olgăi nici n-ar merita atenție, însă penibilul construcției sintactice este… savuros! Vă dați seama cum interpretează și aplică lipitorile de pe bugetul public legislația în vigoare, unde orice virgulă pusă sau eliminată aiurea schimbă sensul juridic al normei???
Revenim