Bărbat decedat pe carosabil, în Călărași. Cel mai probabil – victimă a unui accident rutier

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Ocolna, a fost găsit mort pe o stradă din comuna Calărași, județul Dolj, sâmbătă seara. Potrivit Poliției, este foarte probabil ca decedatul să fie victima unui accident rutier, cu fugă de la fața locului.
„Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 55, în comuna Calărași, este o persoană căzută pe carosabil și nu respiră. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, pe carosabil fiind găsită o persoană de sex masculin decedată”, a comunicat IPJ Dolj.

Totodată, existând suspiciunea unui eveniment rutier cu părăsirea locului accidentului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Comunitatea din Călărași, în frunte cu primarul Sorin Sandu, este în alertă și probabil este o chestiune de ore până când făptașul va fi prins. Vezi aici fotografii, alte informații precum și îndemnul primarului.