VIDEO. Primarul comunei Ţuglui transportă alegători la secția de votare, încălcând legea electorală, sesizează PNL Dolj

Într-un act de disperare evidentă, primarul comunei Ţuglui, Marin Totoroaţă recurge la măsuri ilegale pentru a încerca să influențeze rezultatul alegerilor locale. Primarul a fost surprins transportând alegători la secția de votare din Tuglui, încălcând astfel legislația electorală în vigoare.
Conform legii, transportul organizat al alegătorilor către secțiile de votare de către reprezentanții partidelor politice este strict interzis. Această măsură legislativă are scopul de a preveni influențarea votului și de a asigura corectitudinea și transparența procesului electoral.
Actul comis de primarul comunei Tuglui nu doar că subminează principiile democratice, dar aruncă și o umbră de îndoială asupra integrității întregului proces electoral din localitate. Este esențial ca toți participanții la procesul electoral să respecte cu strictețe legislația și să contribuie la desfășurarea alegerilor într-un mod corect și echitabil.
Solicităm autorităților competente să investigheze de urgență această situație și să ia măsurile necesare pentru a asigura respectarea legii. De asemenea, îndemnăm cetățenii să rămână vigilenți și să raporteze orice alte nereguli observate în timpul procesului electoral.
Biroul de presă al PNL Dolj