Doljul roșu nu o vrea pe Olguța! Manda cere președinția PSD până când instanța îi va despărți

Planul grupului Olguța Vasilescu – Lucian Dindirică de a-l alunga pe Claudiu Manda, actualul președinte al PSD Dolj, de la cârma organizației pare eșuat. Deși l-a satisfăcut pe Dindirică – despre care pesediștii știu de aproape doi ani că vrea șefia PSD Dolj – în urmă cu două săptămâni, dându-i funcția de prim-vicepreședinte la PSD Craiova, adică un pre-contract pentru acapararea organizației municipale Craiova a PSD la momentul la care Olguța Vasilescu va viza și însuși funcția de lider suprem al județului roșu – primărița a intrat în impas: membrii importanți ai PSD Dolj nu o vor președinte!
Interesant este că atât Vasilescu Olguța, cât și Dindirică Lucian și-au pus speranța în liderul PSD Marcel Ciolacu, despre care, probabil, nici unul dintre ei nu știu că îi poate vinde până la jumătatea străzii cu zâmbetul pe buze, chiar dacă, până la acest moment, pare că îi susține, făcându-le lobby sau, după caz, instalându-le acoliții sau rudele în funcții-cheie din instituțiile publice.
Până una, alta, Claudiu Manda, judecat pentru infracțiuni de corupție – așadar singurul potențial impediment în calea relației sale cu președinția partidului -, dar foarte aproape de a fi achitat pe baza noilor reglementări juridice în favoarea infractorilor politici din România, și-a depus candidatura. Iar mâine sunt alegerile…
Revenim