Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit.
Stancu Andreea-Cătălina are constituție atletică, înălțimea de 1,57 m, aproximativ 55 de kg, ochi caprui, păr șaten tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă galbenă din material textil, blugi albaștri și ghete negre. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., Tiru Roxana Adriana, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit.
Tiru Roxana Adriana are constituție atletică, înălțimea de 1,60 m, aproximativ 58 de kg, ochi albaștri, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă neagră din material textil, blugi albaștri și ghete negre. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu. Persoanele care dețin informații utile cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. Comunicat IPJ Dolj