Craiova. Șanse mari pentru meciul secolului în noroi între cele două Daniela! Noroiul din administrația doljeană, firește!

După cum ziceam mai înainte, PSD își aduce prefect la Dolj, conform ultimelor informații venite dinspre capitală. Măcar pentru deliciul cunoscătorilor, nu se face să trecem cu vederea o situație care deja provoacă hilaritate în rândurile oamenilor vechi din politica Doljului: Daniela Barbu, actual viceprimar al Craiovei, propusă de social-democrați pentru postul de prefect, ar trebui să ocupe cel mai mare birou din Palatul Administrativ din Bănie în timp ce secretar general al prefecturii este Daniela Dobrin, eterna rivală din cariera protejatei Olguței Vasilescu. Dobrin, detașată de la AJPIS Dolj, la Prefectura Dolj, pe post de subprefect, iar, mai apoi – de auditor, pentru a putea ocupa temporar funcția de secretar general al instituției, a fost șefa Danielei Barbu la AJOFM Dolj până în 2012, când actuala viceprimăriță a jurat plecăciune Olguței Vasilescu și a zburat în Capitală. Anterior, însă, Barbu a încercat să acceseze toate resursele posibile pentru a o detrona pe Dobrin, susținută la acea vreme de PD (PDL). Fără succes, însă. 
Desigur, este doar un scenariu pe marginea unui vechi conflict mocnit, pentru că secretarul prefecturii își poate trage foarte ușor un concediu până în ianuarie, când oricum îi expiră detașarea.
În plus, la PSD am văzut o mulțime de nominalizați pe seară, dar ejectați dimineață. Nu neapărat pe aceste coordonate temporale…