Craiova. Încă un valet al clanului Manda-Vasilescu a fost executat: prefectul Daniela Barbu pleacă, vine vânzătorul liberal Diaconu

Multă lume se întreba de ce a acceptat ex-viceprimarul PSD Daniela Barbu, în iarnă, funcția de prefect de Dolj, din care, cred răutăcioșii, n-ai cum să-ți constitui, după doar un an de mandat, un depozit în bancă de 2,5 miliarde de lei vechi, așa cum a reușit prefectureasa în 12 luni ca viceprimar al Craiovei. Iată însă că Barbu a renunțat la prefectură – anunț făcut în biroul județean al PSD, după numai cinci luni și după ce partidul i-a pus în cârcă o serie de acțiuni/inacțiuni prin care au fost afectați membri importanți ai găștii Claudiu Manda -Olguța Vasilescu, între care primari din apropierea Craiovei, cu putere mare de avizare/autorizare a unor obiective imobiliare de zeci de milioane de euro.
Propunerea PSD pentru funcția de prefect este Dan Diaconu, venit în Consiliul Local Municipal Craiova pe listele PNL, dar vânzător de profesie (politică). Care, cu această ocazie, va fi pus în situația de a se da singur afară din CLM Craiova, întrucât a fost exclus din PNL după ce, din noiembrie 2020, a votat în favoarea PSD.
Revenim