Craiova. Forța Dreptei, amenințare pentru întunecimea PSD

Forța Dreptei și-a instalat oficial bază de operațiuni politice la Craiova. Filiala doljeană a partidului, lansată în urmă cu două zile, în prezența președintelui Ludovic Orban, este condusă de Nicolae Giugea, singurul politician care putea scoate căpușele PSD din administrația Craiovei în plină eră a bolșevismului întunecat, dacă nu era trădat de ”confrați” și de ”confrați asociați”.
Forța Dreptei este partidul de dreapta, adevăratul partid de dreapta! Suntem oameni hotărâți, oameni care n-am vrut să intrăm în horă cu Olguța sau cu alte Olguța reprezentative ale PSD-ului la nivel național. Nu ne vom alia cu PSD, fiindcă noi suntem un partid de dreapta”, a declarat Nicolae Giugea, președintele Comitetului Județean de Inițiativă a filialei Dolj a Partidului Forța Dreptei.
Am stabilit să constituim organizații locale în aproximativ în 50% dintre localitățile României. Conform sociologilor, un partid este competitiv în momentul în care are aproximativ ca număr de membri activi 1% din populația care se prezintă la vot, deci aproximativ 10 milioane. Obiectivul nostru este ca în acest an electoral să ajungem la 100.000 de membri. Aici trebuie să păstrăm echilibrul între cantitate și calitate, astfel că vom fi foarte atenți în atragerea unor oameni serioși și muncitori. Ne dorim să fim extrem de activi. Noi existăm de la 16 martie și avem aproximaticv30 de proiecte legislative. Un procent nu vă spun, dar vă garantez că suntem extrem de ambițioși și de serioși”, a declarat Ludovic Orban la conferința de presă organizată, vineri, în Bănie, de Partidul Forța Dreptei.
Forța Dreptei funcționează în Bănie pe o structură care, în 2020, i-a arătat Olguței Vasilescu ușa din dos a politicii – singura care i-ar fi la îndemână într-o competiție electorală corectă – însă a fost lipsită, pe ultimii zeci de metri, de bobârnacul care s-o și azvârle pe actuala primăriță. 
Revenim