Alegători din Calafat și Perișor, amendați după ce au făcut fotografii în cabina de vot

„În dimineața zilei de 9 iunie a.c., ora 08.20, Poliția Municipiului Calafat a fost sesizată de președintele Secției de votare nr.194 din municipiul Calafat, cu privire la faptul că o persoană a efectuat fotografii cu telefonul mobil în cabina de vot.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Calafat, în timp ce se afla în cabina de vot, ar fi efectuat fotografii cu telefonul mobil. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Calafat, unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii nr.115/2015”, transmite IPJ Dolj.

La fel s-a întâmplat și la Perișor.

„În dimineața zilei de 9 iunie a.c., ora 08.35, Secția nr.6 Poliție Rurală Giubega a fost sesizată de un bărbat de 40 de ani, observator în cadrul Secției de votare nr.432 din comuna Perișor, cu privire la faptul că, o persoană a efectuat fotografii cu telefonul mobil în cabina de vot. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, o tânără, de 25 de ani, în timp ce se afla în cabina de vot, ar fi efectuat fotografii cu telefonul mobil. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei, conform prevederilor Legii nr.115/2015.”- IPJ Dolj