PSD are candidat pentru Primăria Craiova: Gigi Nedelescu

Consiliul Municipal PSD Craiova a înregistrat astăzi o nouă candidatură pentru locul de reprezentant al social-democraţilor în campania pentru Primăria Craiova: Gheorghe Nedelescu. Fost viceprimar al Craiovei, în prezent consilier municipal, Gheorghe Nedelescu ocupăprimul loc în sondajele de până acum comandate de PSD. Potrivit ultimelor directive de la centru, candidatul PSD pentru Primăria Craiova va fi cel care va ocupa primul loc în sondaje dintre oamenii partidului. Din PSD şi-au mai exprimat sau au fost propuşi până acum Mihai Fifor, preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, parlamentar de Dolj, şi Cristinel Iovan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj. Nouapresa

15 Comments on “PSD are candidat pentru Primăria Craiova: Gigi Nedelescu”

  1. pai hahalera asta de gunoier a mai catindat odata, chiar nu are bun simt, iar onor pesedeu n-are minte si strategie? cum sa pui semiretardu in fruntea obstii si sa fie reprezentat ditai partidu de opozitie de unu care se vinde pe o cutie goala de prezervative folosite?

  2. Mai antescriitorul ,, prapurecomunist”invata mai intai sa scrii corect si dupa aceea sa faci comentarii.Bravo D-lui Nedelescu ca v-a candida la Primaria Craiovei, as dorii din tot sufletul s-a castige sa moara dusmanii de necaz.

  3. Ne dai incredere nea gigi.Esti cel mai capabil dintre cei enumerati si-ti uram bafta la primarie.

  4. Toate sondajele il dau pe primul loc,deci craiovenii vor un practician in fruntea obstii,oricum este cel mai corect dintre cei care si-au depus candidatura.Ii vom da votul

  5. pt. babanu – ba, mersi de lectiile de gramatica: ˝v-a candida˝ in loc de VA CANDIDA ….. ˝as dorii˝ in loc de AS DORI ……. ˝s-a castige˝ in loc de SA CASTIGE!!!!!!!! pffffffff, vai mama voastra de inculti analfabeti, cine se aseamana se aduna, precis ai facut scoala cu nedelescu, de-asta esti asa de cult. si mai ai si tupeul sa spui ca scrierea corecta e gresita!!!!!!!!! marshi la alfabetizare bai milogule si dupa aia la munca.

  6. Discutii si iar discutii. Iovan este unul dintre potentialii candidati cu sanse ca si Fifor caci nu au avut nimic de a face cu un esec la primaria craiovei. Iovan este unul dintre vicepresedintii CJ care au avut multe realizari iar Fifor unul dintre secretarii de stat care a ajutat judetul din acea functie. Fiecare dintre cei doi au urcat politic pe forta si pe munca lor, au dovedit capacitate administrativa si profesionala. Cei doi pot reprezenta PSD in sondaje.

  7. Cel din urma va fi cel dintai la alegeri! Mult succes domnule primar Nedelescu ! Majoritatea craiovenilor va sunt alaturi !

  8. Mai prapurecomunist. Asa cum te indica si id-ul se pare ca esti un prapure. Prapurele se foloseste la morti. Adica steagul mortului. Deci tu dute dupa COMUNISTI. Se pare ca lde duci dorul. Vis-a-vis de apelativul de gunoier pe care il adresezi d-lui Nedelescu se pare ca mun. Craiova chiar are nevoie de ungunoier ca sa adune gunoaiele ca tine, care strica imaginea orasului. Nea Gigi nu baga in seama gunoaiele si mult noroc la alegeri. Avem nevoie de dumneata.

  9. nea gigi lumina, gigi buldozer, gigi intelepciune – cum chiar onor presa il gratula mai deunazi, este doarun mare loozer. semidoct si semianalfabet, stramb, ranchiunos si troglodit, omul se viseaza precum prostul, in fruntea obstii.

    1. Mai #the one#, asa cum singur iti atribui apelativul se pare ca esti unul de singur care ai parerile de mai sus. Si singur o sa ramai. Faci parte cumva dintre chioscarii demolati de buldozere? Era cazul sa se faca putina curatenie, pentru ca fiecare isi cladea chiosculete dupa bunul plac si pe deasupra mai erau si inestetice. Asa ca foarte bine a facut. Il astept la Primaria Craiova sa faca ordine, chiar si cu ajutorul buldozerelor. Nea Gigi bafta multa. Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita.

Comments are closed.