Nicolae Giugea sau Eugen Călinoiu în locul lui Georgescu

Zvonurile de schimbare gravitează din nou în sfera fotoliului de prefect al judeţului Dolj.

Foto: prefectul de Dolj, Eugen Georgescu

Nu este prima oară şi nici ultima. Până la o decizie oficială, să vedem ce lansează portavocile partidelor politice: Nicolae Giugea, fost prefect al Doljului, sau Eugen Călinoiu, director al Direcţiei Finanţelor Publice Dolj, ambii răsfăţaţi ai PDL, ar urma să-i ia locul actualului prefect de Dolj, Eugen Georgescu. Zvonul a atins deja centrele de mediatizare din structurile deconcentrate, informaţia fiind “confirmată” la această oră din trei surse, din partide diferite. O necunsocută neluată în calcul am adăuga noi în ecuaţie: Cristian Şovăilă, subprefectul de drept al Doljului, demis pe raţiuni de împăcat justiţia care i-a recunoscut altui fost subprefect, Ciobotea, dreptul de a exersa această funcţie. Pronosticuri pe contact nouapresa.ro

7 Comments on “Nicolae Giugea sau Eugen Călinoiu în locul lui Georgescu”

  1. Pt.eu Sovaila nu mai vede Prefectura Dolj si nici Calinoiu. Poate doar Marijean sa mai tina prefectura asta, dar nu cred.

  2. pt.pedele>asa e,de fapt marinescu e adevaratul prefect,georgescu e doar o marioneta in mainile lui si ale acolitilor cu dosare la dna.

Comments are closed.