Craiova. Udrea îl lasă pe Mărinică în Polivalenta goală

Viceprimarul Dincă, îngrijorat

Lucrările îngheţate la Sala Polivalentă din Craiova nu vor fi dezmorţite nici de actualul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea. Prezentă ieri la Craiova pentru a susţine moţiunea la preeşdinţia Partidului Democrat Liberal a lui Emil Boc, Elena Udrea a spus că “sunt nişte probleme la Polivalentă”. Udrea a fost abordată de viceprimarul Mărinică Dincă pe tema investiţiei în refacerea Polivalentei, însă ministrul a lăsat de înţeles că nici în 2011 nu vor fi deblocaţi cei 30 de milioane de lei care mai sunt necesari pentru finalilzarea lucrărilor. Marian Bădîrci

3 Comments

  1. Pantera Roz

    Bai Marinica, daca tot ne-a lasat Udrea fara polivalenta nu ai putea sa il convoci la apel pe Marcea Marcel ca poate are el vreo solutie……..de ghete sau vreo alifie, ca tot l-ai pus sa se travesteasca in directot la ISC si,zau, a inceput sa creada printre gesticulatii papagaliene ca si este. Daca limba latina nu ar fi una moarta atunci Marcea Marcel s-ar traduce in zilele noastre PAPAGALUS TRAVESTITUS SCHIMONOSI GESTICULATUM. Dar sa-i zici sa nu se supere pe mine, ca daca nu as scrie eu acum despre el pe net nici dracu’ nu ar mai scrie pe undeva. Asa ca ii fac un bine, adica publicitate on-line moca.

  2. Di la CARACALEANUL

    ce poza marpha? Ala are capul exact ca in realitate. stie omul sa faca poze si surprinde realul. Marinica 1/2 cap Dinca

  3. jony maciuca

    da in aceasta poza viceprimarul juca pitulushul? de cine se ascundea???? sau asa e el, jumatate-de-om-calare-pe-jumatate-de-iepure-schiop? oricum, urat mai e.

© 2021 Nouapresa

Theme by Anders NorenUp ↑