PNL Dolj a depus candidaturile pentru Parlamentul României

PNL Dolj a depus, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Dolj, dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Alegerile care urmează sunt decisive pentru viitorul României și, de aceea, liberalii doljeni sunt deciși să obțină un rezultat cât mai bun, care să le permită să își pună în aplicare planurile de dezvoltare a țării. 
PNL propune la Dolj o echipă de profesioniști, oameni cu experiență profesională și politică, deciși să continue proiectele de dezvoltare ale Craiovei și Olteniei. De altfel, și Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj, a subliniat acest lucru: ”Avem pe listă oameni cu experiență care au confirmat în profesia lor și care își vor pune expertiza în slujba oamenilor. Avem nevoie de astfel de persoane în Parlament, care știu ce au de făcut în domeniile lor de pregătire. Faptul că domnul președinte Nicolae Ciucă a ales să candideze pe listele PNL Dolj este un mare plus pentru noi. Domnia sa este un om cu o solidă pregătire profesională, care și-a demonstrat atașamentul față de țară.”
La rândul său, Cristian Bușoi, aflat pe locul doi pe lista de candidați la Camera Deputaților, a afirmat: ”Sunt onorat să fac parte din echipa PNL Dolj. Cei de aici sunt determinați să susțină interesele Doljului și Olteniei, pentru că Oltenia merită mai mult decât a primit până acum. Mă voi lupta pentru implementarea unor proiecte cu fonduri europene pentru dezvoltarea zonei, iar experiența mea la Bruxelles mă va ajuta în acest sens. În legătură cu alegerile prezidențiale, avem pentru prima dată șansa ca președintele României să fie din Dolj și trebuie să profităm de această șansă.”
Veta Păsculescu, aflată pe locul doi la Senat, după Nicolae Ciucă, a spus: ”Pentru mine, prioritară este zona rurală. M-am implicat mult în proiectele pentru irigații și voi continua să fac acest lucru și în Parlament. Mă voi preocupa de satul doljean, astfel încât oamenii de aici să nu mai fie nevoiți să plece din țară.”
PNL Dolj propune un parteneriat cu alegătorii, astfel încât dorințele acestora să se regăsească în planurile viitorului Guvern. 

Lista completă pe care PNL Dolj o propune alegătorilor este următoarea:

Senat

  1. Nicolae Ciucă – general (r)
  2. Veta Păsculescu – inginer
  3. Irina Broscaru – profesor
  4. Cosmin Călin – jurist
  5. Gheorghe Popa – inginer
  6. Cristian Mitrică – economist

Deputați

  1. Ștefan Stoica – economist
  2. Cristian Bușoi – medic
  3. Daniel Alexandru Ion – profesor
  4. Nicușor Roșca – inginer
  5. Bianca Epure – medic
  6. Doru Câplea – economist
  7. Alexandru Gătejescu – avocat
  8. Monica Sună – profesor
  9. Daniel Drîgnei – inginer
  10. Carmen Ivănescu – economist
  11. Flavius Sirop – informatician
  12. Valentin Brășfăleanu – inginer
  13. Leontina Negrea – inginer

    Biroul de presă al PNL Dolj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.