PNL Dolj propune pentru Parlament oameni care să continue marile proiecte de infrastructură demarate de liberali

Vineri, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferință de presă susținută de Ștefan Stoica, președintele filialei județene a PNL, Teodor Sas, președintele PNL Craiova, Cristian Bușoi și Daniel-Alexandru Ion, candidați ai PNL Dolj la alegerile parlamentare.
Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a vorbit despre deciziile pe care forurile de conducere ale filialei doljene le-au luat la sfârșitul săptămânii, prin care au fost stabilite listele de candidați pentru Parlamentul României.
”Propunem oameni care au demonstrat că susțin proiecte importante pentru județul Dolj și pentru orașul Craiova și prezența lor în Parlament va fi o garanție a faptului că aceste proiecte vor continua. Anul acesta va fi o campanie grea și complicată. Se lansează multe teme suveraniste și populiste, care încearcă să pună sub semnul întrebării apartenența noastră la UE. De aceea, noi vom vorbi despre investițiile de care am beneficiat pentru că suntem membri ai UE”, a afirmat deputatul Ștefan Stoica.
Președintele filialei doljene a prezentat pe scurt principalele proiecte pe care PNL le-a susținut pentru Dolj în ultimii 5 ani, în care a participat la guvernare.
”Drumul Expres Craiova-Pitești a fost demarat în 2019, când PNL a preluat guvernarea, și se va finaliza în această toamnă. Drumul de mare viteza Craiova – Dr. Turnu Severin nu a existat nici măcar ca idee în timpul guvernărilor pesediste și acum deja primul tronson, Craiova – Filiași, a fost licitat iar la anul va începe execuția. Pentru extinderea Aeroportului Craiova, guvernul condus de Nicolae Ciucă a alocat 100 de milioane de lei. În cadrul Programului Anghel Saligny în acest moment sunt lucrări în Dolj de peste 300 de milioane de euro. Conducta de gaze – Craiova – Segarcea va fi continuată spre Băilești de unde va avea două ramificații. Una va duce spre Moțățăi – Unirea – Plenița, iar alta spre Ghidici-Calafat. Astfel, sudul județului va deveni un adevărat pol de dezvoltare.” a spus președintele PNl Dolj care a mai amintit printre proiectele liberale Realibitarea Palatului Administrativ din Craiova și modernizarea Colegiului ”Militar Tudor Vladimirescu”.
Biroul de presă PNL Dolj


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.