S-a lăsat cu sancţiuni în urma scandalului de la RSR. Patronul restaurantului unde clienţii s-au revoltat de Revelion că au avut pe mese mâncare stricată a fost amendat cu 30.000 de lei. Comisariatul pentru protectia consumatorului a decis acest lucru, dar nu pentru că ar fi descoperit că peştele…puţea, ci pentru ca administratorul nu s-a ţinut promisiunea de a le da clienţilor trei feluri de mâncare. Li s-a adus doar un preparat din peşte şi câte o sticlă de suc la fiecare masă. Constantin Gheorghe, administrator la restaurantul RSR a scos azi banii din buzunar, dar cu inima îndoită. Spune că petrecăreţii nu au mai aşteptat şi celelate două feluri. La Revelion au participat peste 600 de persoane, iar meniul a costat 150 de lei. Reprezentanţii protecţiei consumatorului nu au putut stabili dacă într-adevăr mâncarea a fost stricată, pentru că nu au avut de unde să preleveze probe pentru analize. Aşa ca au verificat doar documentele, potrivit cărora alimentele erau în termenul de garanţie. Nouapresa