Iuliana Tudor este însărcinată

În finalul sezonului trecut al emisiunii ,,O dată-n viaţă”, Iuliana Tudor a lipsit de la câteva întâlniri cu telespectatorii. Motivul avea să fie declarat iniţial ca fiind o stare precară de sănătate, cauzată din pricina suprasolicitării. Absenţa Iulianei Tudor a surprins pe toată lumea, inclusiv echipa emisiunii pe care o coordonează. Si a fost un prilej pentru ca presa din România să creioneze adevărate scenarii în jurul venimentului care ar fi determinat-o pe principala vedetă TVR sa absenteze de la propria emisiune.Motivul adevarat era, însă, una dintre cele mai mari bucurii din viaţa vedetei tv: a aflat că este însărcinată. De ce Iuliana Tudor a ţinut departe de ochii tuturor motivul adevărat al absenţei din peisajul media?! ,,După ce medicii mi-au spus că va fi o sarcină cu risc major am considerat că cel mai potrivit ar fi să nu împărtăşesc în presă motivul adevărat al acestei absenţe. Mi-a fost teamă să trăiesc public drama pierderii unui copil, după ce anunţam o asemenea bucurie”.

Însărcinată în 6 luni

Aşa că vestea a fost ţinută departe de ochii publicului timp de aproape şase luni, perioadă în care Iuliana Tudor a declinat invitaţiile pentru emisiuni tv sau interviuri în presa scrisă. Însă nu a putut să nu se implice în campania TVR, ,,Învinge apele”, unde, alături de echipa ei, a reuşit să salveze multe dintre cazurile disperate ale românilor sinistraţi. La ediţia specială ,,O dată-n viaţă” din cadrul acestei campanii, nimeni nu şi-a dat seama că gazda how-ului va fi mămică, Iuliana Tudor reuşind să ducă la bun sfârşit toate cele trei ediţii ale emisiunii, fără să lase să se vadă adevăratul motiv al celor câteva momente de slabiciune din timpul filmărilor.

Sarcină cu risc

În primele momente medicii nu au dat şanse prea mari sarcinii, având  în vedere antecedentele de sănătate ale Iulianei Tudor. ,,Acum însă, cel mai important lucru este că, cel puţin în acest moment, bebe e în siguranţă”, ne-a declarat vedeta de la ,,O dată-n viaţă”.

Va reveni în emisiune!

Sezonul al 7-lea al emisiunii ,,O dată-n viaţă” va debuta pe 8 octombrie pe TVR1.